Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja internet trgovine candle-lane.eu sastavljeni su u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača (NN 41/14, na snazi od 08.04.2014), temelje se na preporukama HGK i međunarodnom kodeksu za prodaju putem interneta i elektronsko poslovanje.

S internet trgovinom upravlja tvrtka DIA-ZAGREB d.o.o., koji je ujedno i pružatelj usluga elektronske trgovine (u daljnjem tekstu “Prodavatelj”).

Pažljivo pročitajte opće uvjete internet trgovine. Ulaskom u internet trgovinu candle-land.eu, posjetitelji potvrđuju da su upoznati i suglasni s uvjetima korištenja, te da ih isti obvezuju bez ograničenja.

Usluge internet trgovine možete koristiti kao potencijalni kupac, kada se registrirate kao korisnik. Posjetitelj s registracijom potvrđuje i jamči da je punoljetna, poslovno sposobna osoba. Korisnik je dužan prilikom registracije upisati točne podatke. Korisničko ime i lozinka nedvosmisleno definiraju korisnika i povezuju ga s unesenim podacima.

Prodavatelj zadržava pravo izmjene Općih uvjeta bez prethodne najave. Izmjene i dopune primjenjuju se od trenutka objave i obvezujuće su za korisnika internet trgovine.
Postoji mogućnost da radi tehničkih razloga korištenje naše internet trgovine bude otežano. Iz tog razloga, Prodavatelj zadržava pravo da na određeni ili neodređeni rok ograniči ili potpuno zaustavi prodaju proizvoda.

Ponuda u internet trgovina radi same prirode posla može se mijenjati na dnevnoj bazi. Fotografije i slike objavljene na web stranici vlasništvo su DIA-ZAGREB d.o.o. ili njegovih dobavljača i partnera ili su samo ilustrativne, te ne predstavljaju identičan proizvod ili uslugu. Slike se ne smiju kopirati za komercijalnu uporabu ili distribuciju, niti smiju biti izmijenjene ili ponovno objavljene na drugim mjestima. Ova stranica može sadržavati i slike za koje je Ponuditelj dobio pravo na korištenje, ali one su zaštićene autorskim pravima treće strane.

Za sadržaj povezanih web stranica u ovom primjeru ne odgovaramo, jer one pripadaju drugim vlasnicima. Isto tako ne jamčimo za sadržaj na povezanim web stranicama.

Ovim Općim uvjetima poslovanja utvrđuju se djelovanje internet trgovine, prava i obveze posjetitelja, korisnika i kupaca te poslovni odnos između Prodavatelja i korisnika kao kupaca proizvoda iz internet trgovine.

Registracija

Za kupnju proizvoda ili usluge potrebna je prethodna registracija. Svaki registrirani korisnik ima svoje vlastito korisničko ime i lozinku. Korisničko ime predstavlja korisnikovu e-mail adresu, a lozinku određuje sam. Registracija korisniku omogućava kupovinu. Korisniku se automatizmom uključuje usluga primanja elektronskih novosti – newsletter, što se naknadno može promijeniti u postavkama u svom profilu (Moj račun, Postavke računa).

Narudžba

Naručivanje ili sklapanje ugovora na daljinu mora biti na hrvatskom jeziku, a čuva se u sjedištu tvrtke. Po predaji narudžbe kupac prima obavijest e-mailom da je narudžba zaprimljena na obradu. Ponuditelj može radi provjere točnosti podataka i zaključivanja narudžbe telefonski kontaktirati korisnika (kupca) na prijavljeni kontakt broj telefona. Kupac ima rok do potvrde naloga ili primanja elektronske obavijesti da je narudžba u obradi pravo da odustane od narudžbe. Osim mogućnosti odustajanja od narudžbe, kupac nema druge mogućnosti izmjene potvrđene narudžbe. U slučaju odustajanja od narudžbe obvezno je navesti broj narudžbe i e-mail adresu s koje se šalje zahtjev za odustajanje od narudžbe, a koja mora odgovarati s registriranom e-mail adresom kupca. Ako kupac ne opozove narudžbu, narudžba ide u daljnju obradu. Kad kupac primi obavijest da je narudžba u obradi, ugovor je neopozivo sklopljen.

Načini plaćanja

Ponuditelj nudi sljedeće načine plaćanja:

Plaćanje pouzećem

Proizvodi se šalju kupcu na odabranu adresu kupca. Pošiljka se šalje GLS kurirkom službom s otkupninom. Kupac plaća troškove kupovine pri preuzimanju paketa (vrijednost proizvoda, poštarina). U slučaju da kupac ne preuzme paket, ima mogućnost plaćanja po predračunu

Virmanska uplata

Virmanom na račun DIA -ZAGREB d.o.o. IBAN HR1723600001102384403 . Plaćanje putem internet bankarstva ili preko opće uplatnice u banci ili pošti (prema ponudi/predračunu. Nakon što primimo Vašu uplatu, biti ćete obaviješteni na e-mail “potvrda narudžbe”. Radi brže pripreme vaše pošiljke, o uplati nas možete obavijestiti putem e-maila. Naručeni proizvodi biti će poslani nakon uspješno izvršenog plaćanja na žiro-račun. Ako u roku od 72 sata od poslane e-mail poruke “Ponuda-UPN” ne zaprimimo potvrdu o uplati, vaša kupovina bit će stornirana

Plaćanje po predračunu za tvrtke

Nakon završetka narudžbe na e-mail adresu koju ste naveli prilikom registracije, poslat ćemo vam predračun na kojem su svi podaci za izvršenje plaćanja. Nakon uplate možete nam poslati dokaz o uplati putem e-maila ( DIA-ZAGREB@ZG.T-COM.HR). To će omogućiti bržu obradu vaše narudžbe jer vam naručene proizvode šaljemo odmah po plaćenom računu i obavještavamo vas o tome na e-mail adresu. Svi predračuni do uplate služe samo u informativne svrhe.

Ponuditelj mora izdati račun na trajnom mediju s raščlanjenim troškovima i uputama o tome kako odustati od kupovine i vratiti proizvode, ukoliko je to potrebno i moguće.

Cjenik

Sve cijene u internet trgovini izražene su u kunama (HRK) sa uključenim PDV-om (porez na dodanu vrijednost). Za sve narudžbe vrijede trenutne cijene koje su podložne promjenama bez prethodne najave.

Sve cijene u internet trgovini su cijene proizvoda i ne uključuju troškove dostave (vidi točke 3 i 10.). Sve cijene vrijede samo za elektronske narudžbe proizvoda putem internet trgovine. Može se dogoditi da je informacija o cijeni netočna. U tom slučaju, kupac će biti obaviješten u pisanom obliku ili usmeno, te će mu se ponuditi mogućnost odustajanja od narudžbe.

Isporuka robe

Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 16 sati, bit će otpremljene isti dan ili čim budu na zalihi. Obavijest o otpremi vaše narudžbe dobit ćete na e-mail adresu. Narudžbe koje dobijemo u subotu, nedjelju ili na praznike, bit će otpremljene prvi slijedeći radni dan.

Dostava

Ugovorni partner za dostavu pošiljki je GLS Službeno vrijeme isporuke za koje se veže GLS . je 3 dana. Ukoliko je iznos kupovine manji od 500,00 kn, kupac plaća trošak dostave.( 25,00 KUNA ) U slučaju da je iznos kupnje veći od 500,00 kn, dostava je besplatna. Budući da dostavna služba pošiljke isporučuje u prijepodnevnim satima, možete odabrati bilo koju adresu dostave gdje ćete biti dostupni. U slučaju nedostupnosti, dostavna služba će ostaviti poruku s uputama za naknadno preuzimanje pošiljke. Ukoliko ne primite robu u roku od nekoliko dana od otpreme, o tome obavijestite Prodavatelja.

Odbijanje narudžbe

Narudžba za koju je utvrđeno da se pod gore navedenim uvjetima i podacima s kojima internet trgovina raspolaže ne može provesti, može biti odbijena. Kupac ne može zahtijevati ispunjenje takve narudžbe.

Odustajanje od narudžbe i povrat proizvoda

Kupac može, u skladu s člankom 72. Zakona o zaštiti potrošača, u roku od 14 dana od dana primitka proizvoda, u pisanom obliku ili na e-mail dia-zagreb@zg.t-com.hr obavijestiti Prodavatelja o raskidu Ugovora, pri čemu nije potrebno navoditi razloge za takvu odluku. Povrat primljene narudžbe na našu adresu u roku za odustajanje (14 dana) smatra se obavijesti o odustajanju od narudžbe/raskidu Ugovora. Kupac je dužan proizvode vratiti Prodavatelju u roku od 14 dana od obavijesti o raskidu Ugovora. Jedini trošak koji radi povlačenja iz kupoprodajnog ugovora tereti kupca je trošak povrata proizvoda Prodavatelju.

Ako je paket u kojem je kupac primio proizvode oštećen, ako nedostaje sadržaj ili ako ima znakove otvaranja, kupac odmah mora kontaktirati Prodavatelja usmeno te poslati slike oštečenja na email da bi se pokrenuo postupake reklamacije kod kurirske službe GLS.

DIA-ZAGREB d.o.o. će izvršiti povrat iznosa prethodne uplate za vraćenu robu u roku od 3 dana od primitka vraćene robe. Povrat uplate vršimo na račun kupca. U slučaju raskida Ugovora, na e-mail adresu šaljemo obrazac gdje se ispunjavaju podaci o transakcijskom računu za izvršenje povrata.

Ako DIA-ZAGREB d.o.o. opravdano sumnja da kupac namjerno predaje zahtjev za kupnju, a zatim raskida ugovora samo s namjerom da se Prodavatelja dovede u zabludu ili mu našteti, kupac nema pravo na povrat uplaćenog iznosa.

Ukoliko narudžbu izvrši pravna ili fizička osoba koja je vrši plaćanje po predračunu, odredbe prethodnih stavaka se ne primjenjuju. Zahtjevi za povrat robe će se u takvim i sličnim slučajevima razmatrati pojedinačno, uzimajući u obzir sve razloge i okolnosti.

Oštećene pošiljke

Svi proizvodi su pregledani prije otpreme i otpremljeni neoštećeni. Vaše proizvode ćemo pažljivo upakirati u kutiju za isporuku. Ako sumnjate da je pošiljka oštećena tijekom dostave, odmah u prisutnosti dostavljača pregledajte robu. Sva kasnija potraživanja oštećene robe prijevoznici uzimaju u obzir samo u iznimnim slučajevima i naša tvrtka to ne može riješiti. U tom slučaju, kupac mora pokrenuti postupak žalbe . Bilo koju vrstu oštećenja prijavite u reklamacijski zapisnik, kojeg je dostavljač dužan potpisati.

Obratite posebnu pozornost na robu s oznakom STAKLO, LOMLJIVO i slično. Bilo kakvo zveckanje pri rukovanju je vjerojatno znak slomljena sadržaja što se smatra oštećenjem pri dostavi. Također se preporuča da se oštećenje zabilježi fotoaparatom.

Vaše povratne informacije nam pomažu kako bismo poboljšali našu ponudu u vezi dostave putem naših distributera.

Ako je dostavljena narudžba ili ambalaža oštećeni, kupac mora svoj zahtjev javiti tvrtci DIA-ZAGREB d.o.o. u roku od 3 dana od dana primitka robe.

Administrativne pogreške

Prodavatelj je odgovoran za nedostatke prodane robe u skladu s odredbama građanskog prava.
Kupac je dužan o greškama obavijestiti prodavatelja u roku od 8 dana, a u komercijalnim ugovorima odmah, inače gubi prava koja mu iz ovog naslova pripadaju.

O skrivenim nedostacima kupac je dužan obavijestiti prodavatelja u roku od osam dana, računajući od dana kad je primijetio pogrešku, a kod komercijalnih ugovora odmah.

Prodavatelj nije odgovoran za pogreške koje se pojavljuju nakon šest mjeseci od isporuke proizvoda.

Kupac koji je od grešci pravovremeno i pravilno obavijestio Prodavatelja, može odmah tražiti popravak kvara ili isporuku novog proizvoda bez greške ili zahtijevati umanjenje kupovne cijene.

Zaštita osobnih podataka

 

Čuvanje privatnosti osobnih podataka

Tvrtka DIA-ZAGREB d.o.o. se obvezuje čuvati privatnost osobnih podataka svih registriranih Korisnika internetske stranice www. candle-land.eu, te će s istima postupati u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka, odnosno drugim primjenjivim propisima.

Većina stranica u našoj internet trgovini možete posjetiti bez da morate otkriti vaše osobne podatke, kao što su vaše ime, adresa ili e-mail adresa. Prodavatelj se obvezuje trajno zaštititi sve osobne podatke korisnika. Za kupnju u našoj internet trgovini trebamo vaše osobne podatke. Prodavatelj će osobne podatke koristiti isključivo za ispunjenje ugovora/narudžbe (slanje informativnog materijala, ponuda, faktura) i druge potrebne komunikacije. Svi osobni podaci korisnika internet trgovine su povjerljive prirode i ni u kom slučaju neće biti dostavljeni ili otkriveni neovlaštenim osobama ili trećim stranama, osim u svrhu potvrđivanja valjanosti kupnje kreditnom karticom, isporuke proizvoda, marketinga i promocije. Ponuditelj će poduzeti sve potrebne mjere kako bi zaštitili tajnost osobnih podataka.

Za zaštitu osobnih podataka odgovoran je korisnik, na način da osigurava sigurnost vlastitog korisničkog imena i lozinke, te koristi odgovarajući program i anti-virusnu zaštita računala.

Internetska trgovina Candle Land obrađuje sljedeće baze osobnih podataka pojedinaca koje od korisnika primi putem internetske stranice:

  1. osobne podatke posjetitelja internetske stranice s korištenjem kolačića,
  2. osobne podatke kupaca u internetskoj trgovini (prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima, a to uključuje: ime, prezime, adresu i email Korisnika koji su nužni za isporuku proizvoda)

 

Osobni podaci posjetitelja internetskih stranica (korištenje kolačića)

 

Što su kolačići?

 

Kolačići se informacije, odnosno male tekstualne datoteke koja se spremaju na osobno računalo prilikom prvog pregledavanja internetske stranice koju posjećujemo. Nakon prvog posjeta, svaki puta kada web preglednik zatraži identičnu stranicu sa servera, kolačići se s korisničkog računala šalju na server. Na taj način, server ima mogućnost identifikacije i praćenja web preglednika. Termin cookies koristimo za sve datoteke koje na prethodno opisani način prikupljaju podatke.

Kolačići spremaju od jednostavnih informacija kao što su postavke jezika ili adrese, pa do brojnih osobnih informacija (ime, e-mail adresa itd.) za koje Vi u potpunosti morate dati pristup.

U postavkama internetskog preglednika koji koristite možete odabrati mogućnost odobravanja/odbijanja zahtjeva za spremanje kolačića, brisanje spremljenih kolačića i druge aktivnosti vezane uz korištenje kolačića. Postoji nekoliko tipova kolačića:

Privremeni kolačići (sesije): pohranjuju Vaše podatke privremeno, te se automatski uklanjaju s vašeg računala kada zatvorite web preglednik.

Stalni kolačići: ostaju spremljeni na vašem računalu i nakon zatvaranja web preglednika. Pomoću njih web stranice pohranjuju podatke, pa će stalni kolačići na primjer zapamtiti unos korisničkog imena i lozinke pri svakom novom posjetu istim. Stalni kolačići će ostati na vašem računalu tako dugo dok ih ručno ne uklonite ili dok im ne istekne rok.

Kolačići prve strane: dolaze s web mjesta kojeg gledate, a to su privremeni ili stalni. Pomoću njih web mjesta pohranjuju podatke kao što su ime i lozinka, s ciljem da se ne morate prijavljivati prilikom svakog posjeta.

Kolačići treće strane: obuhvaćaju pop up-ove ili razne vrste bannera,  pa kolačići dolaze iz drugih internetskih izvora, a ne sa web mjesta na kojem se trenutno nalazite, no podrazumijeva mogućnost za praćenje korisničke povijesti pregledavanja. Mogućnosti podešavanja privatnosti u većini preglednika omogućuju blokiranje kolačića treće strane.

Postoji nekoliko vanjskih servisa koji Vam spremaju ograničene kolačiće, a isti nije postavila ova internetska stranica. Limitirani kolačići služe za nesmetano korištenje mogućnosti koje korisnicima osiguravaju jednostavan pristup sadržaju. Ova stranica omogućuje mjerenje posjećenosti Stranica koristi Google Analytics – servis za mjerenje posjećenosti. Ukoliko želite onemogućiti spremanje kolačića od strane ovog servisa, zabranite ih na slijedećem linku: Google Analytics.

 

Kako onemogućiti kolačiće?

Kolačiće možete onemogućiti isključivanjem pohranjivanje istih na vlastitom računalu, u postavkama Chrome, Firefox, Internet Explorer 9, Internet Explorer 7 i 8 te Operu ili Safari preglednika Ukoliko onemogućite kolačiće, utoliko nećete biti u mogućnosti koristiti određene funkcionalnosti internetskih stranica.

Postoji nekoliko internetskih stranica za isključivanje pohranjivanja kolačića za različite servise. Više informacija pročitajte na sljedećim linkovima:

 

Koje kolačiće koristimo i zašto?

Privremene kolačiće (Session cookies) – riječ je o kolačićima koji će se automatski izbrisati prilikom zatvaranja internetskog preglednika u kojem radite.

Stalne kolačiće (Persistent cookies) – riječ je o kolačićima koji će ostati ”zabilježeni” u vašem internetskom pregledniku dok ne isteknu ili ih sami ručno ne izbrišete. Prikupljene informacije su anonimne, a ne uključuju vaše privatne podatke.

Candle land koristi kolačiće s ciljem da naše web stranice omoguće što bolje korisničko iskustvo, za praćenje statistika posjećenosti: kolačići skupljaju informacije o interakcijama posjetitelja na našim web stranicama. Koriste se za pohranu i ostalih podataka vezanih uz korisničku aktivnost.

Za normalno funkcioniranje web programa: kolačići služe za normalno funkcioniranje određenih mogućnosti web mjesta koje korisnicima olakšavaju pristup sadržaju.

 

Osobni podaci kupaca

 

Candle Land od kupaca zahtijeva unos podataka ( Ime, prezime, email, adresu stavovanja) prilikom registracije korisnika koja je nužna kako bi se izvršila kupnja i isporučila narudžba proizvoda. Osobne podatke koje dobije s naslova kupnje proizvoda u internetskoj trgovini, Candle Land koristi isključivo u svrhu isporuke narudžbe (prodaja, dostava, rješavanje eventualnih zahtjeva kupaca iz narudžbe (reklamacija, garancija), eventualni povrat proizvoda) za vlastite računovodstvene i porezne potrebe.

Korisnik je dužan poslati točne i potpune podatke i eventualne izmjene podataka koji nastanu prije dovršetka izvedbe narudžbe. Candle Land osobne podatke koje obrađuje prema ovom stavku u skladu s propisima s područja poreznog prava čuva 10 godina od izvedbe narudžbe, odnosno rješavanja reklamacije ili povrata proizvoda.

 

Prava pojedinaca na koja se odnose osobni podaci

 

Pojedinac ima pravo na pregled (uvid), prijepis, kopiranje, dopunjavanje, popravak, blokiranje i brisanje osobnih podataka u skladu sa zakonom koji uređuje zaštitu osobnih podataka. Zahtjev se pošalje pisanim putem običnom poštom na adresu CANDLE LAND – trgovina
Gundulićeva 18, 10000 Zagreb, ili putem e-pošte info@candle-land.eu. Uz zahtjev koji nije poslan s e-adrese registriranog korisnika potrebno je priložiti dokaz o identitetu. U slučaju da Kupac ne želi da prodavatelj više na bilo koji način obrađuje podatke istoga, te zahtijeva brisanje podataka o istome, mora to prodavatelju javiti, i to putem e-mail poruke na e-mail adresu info@candle-land.eu.

Registrirani korisnik može pregledavati i ispravljati osobne podatke i sam u svom korisničkom računu (profilu).

Trećim osobama mogu se poslati datoteke pohranjene na vašem korisničkom računu te otkriti podaci koji se prikupljaju prilikom posjete internet trgovine www.candle-land.eu, ako je njihovo otkrivanje potrebno za izvršenje ili osiguravanje postupanja u skladu sa zakonom, propisom ili obveznom odredbom održavanog organa, u svrhe zaustavljanja kazna djela (prevara, zloupotrebe platnih kartica, odnosno drugih zloupotreba usluga internetske trgovine), za zaštitu autorskih prava ili za izvršenje tih OPU.

Candle Land može bilo koje osobne podatke omogućiti trećim osobama ako je takvo otkrivanje neizostavno potrebno (1) za izvršenje ili osiguravanje postupanja u skladu sa zakonom, propisom ili obveznom odredbom državnog tijela, (2) za zaštitu zdravlja i života bilo koje osobe ili za osiguranje imovine, (3) za sprečavanje prijevara, zloupotrebe platnih kartica, odnosno drugih zloupotrebe usluga ITI; (4) za zaštitu prava intelektualnog vlasništva ili (5) za izvršenje tih OPU.

 

Kupovina i plaćanje putem internet trgovine je sigurno.

Odricanje odgovornosti

Ponuditelj se prema svojim mogućnostima trudi osigurali ažurnost i točnost informacija koje su objavljene na njegovim web stranicama. Ipak, može se dogoditi da se karakteristike proizvoda, rok isporuke ili važeće cijene promijene tako brzo da Prodavatelj ne uspije ispraviti podatke na svojoj internetskoj stranici. U tom slučaju, kupac će biti obaviješteni o promjenama i bit će mu ponuđena mogućnost odustajanja od narudžbe ili zamjena naručenog artikla.

Davatelj ne preuzima nikakvu odgovornost za nefunkcioniranje stranice , a što je posljedica ispadanja iz mreže davatelja usluge, nestanka struje ili drugih tehničkih smetnji koje bi mogle privremeno utjecati na korištenje usluge.

Iako se Prodavatelj trudi pružiti točne fotografije ponuđenih proizvoda, fotografije, potrebno je sve fotografije promatrati kao simbolične.

Svi opisi proizvoda i trajanje mirisa su podaci dani od strane proizvođača, a za koje ne preuzimamo odgovornost.

Pritužbe i sporovi

Prodavatelj poštuje postojeće propise u području zaštite potrošača. Prodavatelj nastoji u skladu sa svojom dužnostima uspostaviti učinkovit sustav za rješavanje pritužbi i odrediti osobu s kojom se kupac može u slučaju problema, povezati telefona ili e-maila. Žalba mora biti podnesena putem e-maila di-zagreb@zg.t-com.hr. Postupak predaje žalbe je povjerljiv.

Prodavatelj će u roku od pet radnih dana od primitka pritužbe potvrditi korisniku (kupcu), koliko dugo će se rješavati žalbu te ga informirati o postupku. Prodavatelj je svjestan bitnih obilježja potrošačkog spora, barem što se tiče rješavanja predmeta, njegova nesrazmjera između ekonomske vrijednosti zahtjeva i troškova nastalih u rješavanju spora. Prodavatelj će pokušati u najboljoj namjeri eventualne sporove riješiti mirnim putem. Ako to nije moguće, za rješavanje sporova nadležni su sudovi Republike Hrvatske.

Komentari i prigovore zaprima administrativni odjel, a obrađuje ih pravna služba.

Korisnici mogu kontaktirati s Prodavateljem: pismeno na adresu tvrtke ili na e-mail adresa dia-zagreb@zg.t-com.hr. U svim odnosima, te pravima i obvezama koje nisu regulirane ovim Općim uvjetima, primjenjuju se na odgovarajući način odredbe Zakona o obveznim odnosima,

Zakona o elektronskom poslovanju, Zakona o zaštiti osobnih podataka i Zakona o zaštiti potrošača.

Završne odredbe

Ništavnost bilo koje odredbe ovih uvjeta poslovanja iz bilo kojeg razloga ništavosti ne rezultira ništavnosti ovih Općih uvjeta kao cjeline. U tom slučaju, ništave odredbe smatrat će se nepostojeća, a ostali uvjeti ostaju na snazi, bez ništave odredbe.

U slučaju da su odredbe ovih Uvjeta i odredbi sukobu s uvjetima pojedinih ugovora između korisnika i Prodavatelja, vrijede uvjeti pojedinih ugovora.

Zadržavamo pravo izmjene Uvjeta u bilo koje vrijeme i na bilo koji način, bez obzira na razlog i bez prethodnog upozorenja. Zadnja objava općih uvjeta 01.01.2017.

Želimo Vam ugodan shopping!

Tim internet trgovine CANDLE LAND

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je prazna