Kringle Candle

03

Još kao dječak od 16 godina, moj otac je napravio svijeću kao Božićni poklon za njegovu majku. To je bio početak Yankee Candle Company. Nadahnut entuzijazmom, sa naglaskom na kvalitetu, moj otac je osnovao Yankee Candle Company. 1998. prodao je Yankee Candle želeći otići u mirovinu, te se maknuti iz svijeta svijeća.

2008. ja sam napravio moju prvu svijeću iz čiste razonode. Na fakultetu nam je iz jednog predmeta bio zadatak da napravio i provomiramo jedan proizvod. Moj izbor su bile prirodne svijeće. Radeći na projektu osjetio sam veliki ponos obiteljskog naslijedstva i zadovoljstvo. To je bila ideja koja me nije napuštala.

Razgovarao sam sa ocem i oboje smo diskutirali kako bi bilo da nastavimo već poznatim koracima. Vozeći se kroz predivan Bernardston Massachusetts naišli smo na zgradu koja je bila na prodaju i omogućavala nam je da realiziramo naše ideje. Ne dugo prije Božića 2009. rođena je The Kringle Candle kompanija. Naš novi dom je udaljen manje od 30 km od Yankee Candle tvornice.

Izvanredani mirisi Kringle Candle linije proizvoda su spoj tradicije sa novim trendovima koji se savršeno uklapaju u svaki ambijent. Surađivali smo sa parfemskom industrijom kako bi odabrali što stvarnije/realnije mirise za svijeće. Naše bijele svijeće ne samo da se odlično uklapaju u sve vrste ambijenta nego omogućavaju i čistu žarku svijetlost.

Najskuplja komponenta u našim mirisnim svijećama je mirisno ulje: mješavina prirodnih substanci. Mi biramo mirisne komponente koji bi bili vjerodostojni nazivu, odnosno sastavu na etiketi. Izazov nam je da postignemo miks koji odgovara osjetu mirisa dok je svijeća hladna i dok gori. Jedini način da se ovo postigne jest kroz testiranje. Svaki miris u našoj liniji je proizvod koji je testiran, testiran i testiran.

Kringle staklenke su ne samo “posude” za svijeće nego se mogu i korisiti unutar mikrovalne pećnice te perilice suđa. Kad ju potrošite preporučujemo da ju stavite u zamrzivač da bi se lakše maknuli tragovi voska. Eksperimentirajte i uživajte u ponovoj upotrebi staklenki. Decidirano izjavljujemo da ne koristimo fitilj od olova ili podloge. Naše metode su u skladu sa ASTM regulativama koje se odnose na procese izrađivanja svijeće.

Bez obzira na miris koji odabirete, naše svijeće su idealne za svaki interijer. Najvažnija komponenta je vosak 100% bez boja. Svijeće su obojane sa najčiščim mirisnim uljima, stoga Kringle Candle svijeće stvaraju luminoznu svijetlost. Najvažnije od svega, svaka Kringle Candle svijeća će Vam napuniti dom sa bujnim bogatim i najprirodnijim mirisima.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je prazna